Wandelweetjes

Wandel websites

Handige wandel websites

Er zijn veel websites over wandelen en wandelsport. Alle links hieronder brengen je naar andere websites. Hoewel we regelmatig de links controleren, kan het zijn dat er eentje niet werkt. Wilt u dat dan aan ons laten weten?

Wandelroutes

Als er geen leuke wandeltocht bij u in de buurt georganiseerd worden en u toch wilt wandelen, kunt u altijd een wandelroute lopen.


Wandeltochten

De allerleukste wandeltochten staan natuurlijk in onze agenda. Als u daar niet de wandeltocht vindt die u zoekt, kijk dan eens op de volgende websites.


GPS

GPS geeft wandelen een nieuwe dimensie. Er zijn diverse sites met informatie over GPS, overzichten van GPS wandelroutes en de mogelijkheid om routes te downloaden op uw GPS apparaat.


Wandelaars

Steeds meer wandelaars houden weblogs bij over hun sport. Op hun wandelblogs bieden ze ontzettend veel informatie over voornamelijk wandeltochten. Sommigen schrijven, anderen fotograferen of filmen en weer anderen doen alle drie. Hieronder enkele tips. Lees ook het artikel uit het Wandelsportmagazine van mei 2012 voor meer tips: "Internet vol dagboeken van wandelaars".


Wandelorganisaties

Er zijn ook nog andere wandelorganisaties die zich inzetten voor Nederlandse wandelaars.

Wandelen in het buitenland

Ook in het buitenland kunt u als wandelaar genieten. Wat dacht u van het lopen van een mooie route in de UK? Op de onderstaande site leest u meer over o.a. wandelroutes in Groot-Britannië.

Forums

Ze blijven erg populair:de internetfora. De belangrijkste, want meest actieve zijn:


Diverse links

Wandel.nl is een vrij complete wandelsite. Toch is er nog meer te vinden over wandelen op de volgende sites:

Een andere site die je misschien wilt bezoeken, is de site van Carlos Gallupa, die deze website maakte.

Ga naar : Inform. Wandelen

Ga naar : Clubindex