Woordje vanwege het stadsbestuur door Mevr. Ceyssens

Voor de aanvang van ons 30 jarig bestaan. De leden kwamen binnen.

Een soort vlees. Er waren vijf soorten voor iedereen.

Hierbij werd er lekker gegeten met een broodje erbij.

Huldiging van 8 bestuursleden die al 30 jaar bestuurslid zijn.

Feestvergadering 2020.

Wegens de corona-maatregelen gaat onze feestvergadering op 03 oktober 2020 niet door. De maatregelen zijn zo streng dat het moeilijk te organiseren is. We hopen op betere tijden.

Hou je gezond en zorg voor jezlf en anderen.

 

Feestvergadering 2017

Deze feestvergadering stond in het teken van ons 30 jarig bestaan. Aan dit feest hebben niet minder dan 165 leden deelgenomen. Voor ieder deelnemer was er een T-shirt gratis te verkrijgen. De deelneers moetsen hier dan ook passen. Hieraan gekoppeld was er een BBQ die verzorgd werd door "FITNESS" te Kaulille. Ieder was vol lof over de BBQ die ons op die dag aangeboden werd. Na het woordje van "Johan Molenberghs, Jef Joosten en 2 afgevaardigden van stadsbestuur" werd er even overgegaan op de huldiging van ons 30 jaig bestaan. We mochten van het "Stadsbestuur en "Wandelsport Vlaanderen" een geschenk in ontvangst nemen. Hierna werd de feestvergadering gestart en konden alle leden en genodigden genieten van een gezellige namiddag.

Ieder was het eriver eens. Dit mocht volgend jaar herhaald worden.

Feestvergadering 2016

Deze feestvergadering gaat dit jaar door op 24 september 2016, in “ Ons Huis” te Wauberg Peer. We starten omstreeks 15.00 uur met een kleine receptie. Hierna wordt er ons door de club zoals ieder jaar een warme maaltijd aangeboden en dit in een gezellige sfeer met clubgenoten. Deelname in de onkosten bedraagt 10 euro per deelnemer. Houdt alvast deze datum vrij. In ons volgend clubblad komen we hierop uitvoerig terug. Clubleden die nu reeds weten dat ze deelnemen kunnen zich dan  opgeven door een e-mailje te zenden naar :

joannes.daniels@telenet.be. met vermelding Fam. ......... nemt deel met .... personen aan de feestvergadering en stort het verschuldigde bedrag van 10 euro/persoon op reknr. van Wandel Mee Brueghel vzw op :

 BE70 7350 2753 2325

 

Feestvergadering 2015

Deze feestvergadering gaat dit jaar door in “ Ons Huis” te Wauberg Peer. We starten omstreeks 13.00 uur met een kleine receptie. Hierna wordt er ons door de club zoals ieder jaar een warme maaltijd aangeboden en dit in een gezellige sfeer met clubgenoten. Deelname in de onkosten bedraagt 7 euro per deelnemer. Houdt alvast deze datum vrij. In ons volgend clubblad komen we hierop uitvoerig terug. Clubleden die nu reeds weten dat ze deelnemen kunnen zich dan  opgeven door een e-mailje te zenden naar :

joannes.daniels@telenet.be. met vermelding Fam. ......... nemt deel met .... personen aan de feestvergadering en stort het verschuldigde bedrag van 7 euro/persoon op reknr. van Wandel Mee Brueghel vzw op :

 BE37 7350 2753 2628

 

Beoordeling :

 

Dit jaar hadden zich 80 van de 260 leden zich ingeschreven. Dit was een stiijging van 100%. 2en van de leden schreef her volgende en oordeel zelf.

 

Trouwens het clubfeest was helemaal af.

Lekker soepje en heerlijke BBQ en een lekker dessert. Meer moet dat niet zijn.

Op de koop toe nog een heel leuk cadeautje, nu moet ik tenminste niet meer bij de KBC gaan zeuren om een kalendertje.

 

Proficiat aan alle helpers.

Groetjes.

 

 

 

 

 

Feestvergadering 2014

Onze feestvergadering was een groot succes. Voor sfeerbeelden zie dan foto's 2014 onder de noemer sfeerbeelden feestvergadering. Hieronder enkele foto's uit die sfeerbeeldenfoto's. Het eten viel in goede aarde en de gezelligheid was zeker aanwezig.

Ga naar : Wandelen

Ga naar : Clubindex