Op 04 maart 2021 is zachtjes van ons heen gegaan Rik SIMONS.

Rik was een rustige, stille, maar zeer bewuste en trouwe wandelaar en lange tijd lid van onze wandelclub.

Wij wensen de echtgenote, kinderen, kleinkinderen en de ganse familie sterkte in deze moeilijke tijd.

Viviane Cox

Met droefheid moeten we afscheid nemen van een tweede lid deze week. Zij was velen jaren lid van onze club. Ze was altijd aanwezig op de wandelingen. Ze was altijd vrolijk en beleefde de wandeltochten op haar eigen manier.

Slaap zacht Viviane.

We zullen je missen.

 

Guillaume 'Willy' VANDEURZEN, Echtgenoot van Lea  CROIMANS
Geboren op 12/03/1944 te Maaseik
Overleden op 03/11/2020 te Maaseik


Vol droefheid moeten we afscheid nemen van Willy. De hele familie wensen we veel sterkte toe, in deze moeilijke tijden.   Willy was ongeveer 5 jaar lid van onze club en kwam graag bij ons wandelen. Willy was een man met veel sociale contacten en die wilde hij behouden, ondanks zijn handicap.

Rust zacht Willy, we zullen je missen.

Bloemen Henri

 Woonplaats: Kaulille
ºGeboren: 19/06/1930 Kaulille
†Overleden: 01/01/2020 Kaulille

Plotseling vernemen we het overlijden van één van onze medestichters de hr. Bloemen Rik. Rik heeft zich meer dan 25 jaar ingezet voor de club. Niets was hem teveel. Je mocht Rik vragen wat je wilde. Hij knapte het op. De laatste jaren heeft Rik wat gas moeten terugnemen om voor zijn lieftallig vrouwtje Gertrude te zorgen. We wensen de hele familie veel sterkte toe, in deze moeilijke tijden en bedankt Rik, dat we met U hebben mogen samenwerken. Rust zacht.

 Namens,

 Voorzitter en bestuursleden

Wandel Mee Brueghel vzw

 

 

Jaak Nouwen

Woonplaats: Bocholt
ºGeboren: (Bocholt)
Overleden: 12/05/2019 (Bocholt)

 
Jaak was het vertrouwde gezicht van Wandel Mee Brueghel vzw aan de inschrijftafel. Hij ontving onze wandelvrienden, steeds met een vriendelijk gezicht. Bedankt Jaak namens de hele ploeg.
 

Mientje Stevens

Woonplaats: Grote-Brogel
ºGeboren: (Ellikom)

Mientje was een trouwe medewerkster van de club. Zij was op alle wandelingen trouw op post en verzogde samen met Pierre, dat de wandelaars proper service kregen. Rust zacht Mientje. Wij zullen je missen.

 

Pierre STIENERS

Woonplaats: Neeroeteren
ºGeboren: (Neeroeteren)
Overleden: 06/06/2018 (Neeroeteren)

Pierre was een vaste medewerker die op alle wandelingen trouw op post was. Samen met Mientje verzorgde hij, dat de wandelaars proper service kregen. Bedankt Pierre "Rust zacht" en namens de club bedankt voor alles. Wij zullen je missen

Mathieu Aegden

In Memoriam

Hij is bij onze club aangesloten in 1997. heden ten dagen was hij het oudste lid van de club. De laatste jaren heeft hij het moeten laten afweten, omdat zijn gezondheid het niet meer toeliet.

Heden is ons Dhr. Aegden Mathieu ons ontvallen op de leeftijd van 91 jaar. Hij  is overleden op 06 juni 2016. .

Wij wensen de familie veel sterkte toe, in deze moeilijke tijden.  Namens  het bestuur, samen met alle leden willen we  onze “Innige Deelneming” betuigen  bij het verlies van Mathieu. 

In Memoriam

 

Heden is ons Dhr. Heylen Tony ontvallen op de leeftijd van 73 jaar. Hij  is overleden op 07 september 2015. .

Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.  Namens mijzelf en het bestuur, samen met alle leden willen we U onze “Innige Deelneming” betuigen  bij het verlies van Tony. 

 In Memoriam

 

Heden is ons Dhr. Langenberg Jan ontvallen op de leeftijd van 81 jaar. Hij  is overleden op 15 juni 2015. Jan was weduwnaar van Lien-Langenberg-Schmitt en is de lieve vriend van Doortje Gerardu-Blankers.

Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.  Namens mijzelf en het bestuur, samen met alle leden willen we U onze “Innige Deelneming” betuigen  bij het verlies van Jan. 

In Memoriam

 

Heden is ons Dhr. Cornelissen Jan ontvallen op de leeftijd van 73 jaar. Hij werd geboren op 20 december 1942 en is overleden op 30 mei 2015. Jan was de echtgenoot van Mevr.Lutgarde Schols.

Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.  Namens mijzelf en het bestuur, samen met alle leden willen we U onze “Innige Deelneming” betuigen  bij het verlies van Jan. 

 

 

Overlijden

 

                                   

 Op 30 januari 2015 bereikte ons het droevig bericht, van het overlijden van “Else Kocken-Brandt”. Dit bericht heeft ons helaas te laat bereikt, gezien men afscheid van haar konden nemen op woensdag 28 januari 2015.  Daarom hebben we namens de club een bericht gezonden met volgende mededeling :

Namens mijzelf en het bestuur, samen met alle leden willen we U onze “Innige Deelneming” betuigen  bij het verlies van Else. We wensen je veel sterkte toe, samen met je familie in deze moeilijke tijden. We hopen je nog eens te ontmoeten op één van onze wandelingen. Zij was lid van onze vereniging sinds 1990.

 

                                   

In Memoriam

 Heden is ons Dhr. Docile Calleeuw Maurice ontvallen op de leeftijd van 89 jaar. Hij werd geboren op 07 december 1923 en is overleden op 11 mei 2013. Maurice was de echtgenoot van Mevr. Catho Schalley, de vader van onze leden Luc en Marie-Jeanne Calleeuw-Vranken en de grootvader van Sylke en Wouter Calleeuw. Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

 

In Memoriam

 Heden is ons Dhr. Guido Rabijns ontvallen op de leeftijd van 76 jaar. Hij werd geboren op 25 mei 1937 en is overleden op 17 januari 2013. Guido was de echtgenoot van Mevr. Jeanne Poets. Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Guido was samen met zijn echtgenote de eerste pioniers van de club en zijn tot op vandaag nog altijd lid van de wandelclub. Zij hebben er als het ware een 25 jarig jubileum opzitten. We hopen Mevr. Jeanne Poets nog lang in ons midden te hebben en wensen haar nog vele kilometers toe.

Ga naar : Wandel Mee Brueghel 

  

Ga naar : Clubindex