AFGELASTEN TOCHT 04 EN 07 NOVEMBER 2020

Beste wandelvrienden,

 

op 04 en 07 november 2020 kan onze geplande wandeltocht NIET plaats vinden. Door de opflakkering van het coronavirus zijn de veiligheidsmaatregelen strenger geworden. Na overleg met de gemeente heeft het bestuur beslist van de wandeltochten af te gelasten.

Hou het veilig en gezond en hopelijk tot binnenkort ,

het bestuur

 Dit zijn de regels opgelegd door Wandelsport Vlaanderen en gelden voor zowel de "Medewerker/Vrijwilliger" als voor de "Deelnemer/Wandelaar".

 

1 Houdsteeds 1,50 meter afstand van iedere persoon buiten je huishouden.

2 Volg de richtlijnen van de organisatie, de pijlen en de informatieborden.

3 Probeer je gezicht niet aan te raken.

4 Wandel niet en blijf thuis als je symptonen het die op COVID-19 kunnen wijzen (grieperig gevoel, koorts, hoesten,kortademigheid, neusloop of ongewone vermoeidheid). Ga pas weer wandelen als het mag van je aerts.

5 Wandel ook niet als een huisgenoot symptonen heeft of positief getest heeft op het virus. Ga pas weer wandelen als het mag van je arts.

6 Heb je verhoging gehad van je lichaamstemperatuuren ben je weer koortsvrij?

Rust nog even langals het aantal dagen dat je koorts had. Na bv 3 dagen koorts, mag je nog 3 dagen niet vrij sporten, vanwege het risico op een hartontsteking.

7 Houd er rekening mee dat de toiletten niet op allel locaties toegankelijk zijn. Houd rekening met de richtijnen van de ledewerker. Was je handen na het toiletbezoek grondig (20 seconden) met water en zeep. Droog je handen met papieren doekjes of een droogtoestel, niet met een gedeelde handdoek.

Neem geen sporttassen mee naar de inschrijvingszone van de wandelorganisaties. Kleed je thuis om of in je eigen wagen.

9 Moet je hoesten of niezen, doe dit dan in een papieren zakdoekje of je elleboogplooi.

10 Blijf niet onnodig hangenom te socializeren in de inschrijvingszone. Vertrek onmiddellijk na inschrijving voor de wandeling.

11 Aanvaard geen zoen, knuffel, hand, schouderklopje of high five van andere deelnemers.

12 Draag in de wachtrijrn van de inschrijfzone en de snitaire ruimte steeds een mondmasker. Eenmaal je wandelt kan het zonder.

13 Neem je de auto, rij dan alleen of enkel met huisgenoten die zelf gaan wandelen.