Ben je ook zo verzot op wandelen en kan je ook zo intens genieten van die gezonde buitenlucht? Word dan snel lid van een wandelclub of rechtstreeks bij Wandelsport Vlaanderen vzw en ontdek de vele voordelen die zo'n lidmaatschap te bieden heeft. 

 
 
 

Lid worden van een wandelclub

Ben je nog geen lid van een wandelclub en wil je graag kennismaken met de georganiseerde wandelsport? Ga dan snel naar de pagina ‘onze clubs’ en zoek een wandelclub naar keuze. Neem contact op met de secretaris van de wandelclub of ga wandelen op één van hun organisaties. Ze helpen je graag verder met je aansluiting. Word je lid van een wandelclub dan word je ook automatisch lid van Wandelsport Vlaanderen vzw. Je profiteert dan niet alleen van het complete aanbod van jouw vereniging, maar ook van alle voordelen die onze individuele leden hebben. 

 
Lid worden van Wandel Mee Brueghel vzw 
 
Het lidmaatschap bij Wandel Mee Brueghel bedraagt 12 euro voor het eerste lid. 10 euro voor het tweede lid tot max. 32 euro voor drie en meer leden van hetzelfde gezin en wonende onder hetzelfde dak. Dit kan men door het verschuldigde bedrag over te schrijveb op reknr. BE70 7350 2752 2325 met vermeldin "Lidgeld".
 
Men kan dan via e-mail: joannes.daniels@telenet.be volgende gegevens dooorgeven, noodzakelijk voor databestand "Wandelsport Vlaanderen".
 
Naam:
Voornaam:
Adres:
Gemeente:
Tel.:
GSM:
e-mail:
Nat.:
Ziekenfonds:
Geboortedatum:
Rijksregisternummer:
 
 
Welke zijn de voordelen bij de club
 
* Men is verzekerd voor "Burgerlijke aansprakelijkheid" en "Lichamelijke       
  Ongevallen".
* Wandelkalender 2020 gratis
* Wandelboekje voor kilometers op te schrijven gratis
* Wandelstickers voor op inscrijfkaart te plakken gratis.
* 8 a 10 Wandelen Zonder Betalen.
* Goedkope busreizen
* Feestvergaderin aan democratische prijs.
* Ziekenfondsformulie voor terugtrekking van het lidgeld.*
 

Ga naar : Wandel Mee Brueghel

  

Ga naar : Clubindex